Back to All Events

Den digitale bog og online magasinet – hvilke muligheder

  • Schillerhuset 28 Nannasgade København, 2200 Denmark (map)

Der er tit et ønske fra udgiveren at udgive magasinet eller bogen digitalt. Og så kommer spørgsmålene. Skal den være lige så flot som de trykte udgave - sådan lidt coffeetable-agtigt, eller skal den også kunne læses på den helt lille telefon. Skal den sælges online i hele verden fra Saxo eller Amazon, og hvilke formater kan der sælges derfra. Skrifter - kommer de med og hvor store skal billeder være.

Denne dag er sat af til at teste begrænsninger og muligheder i de forskellige digitale formater. Udgangspunktet er Indesign, som kan levere de fleste exportformater. Kom gerne selv med udgivelser, som du har lavet i  Indesign alt fra rene tekstbøger til vilde magssiner.

Later Event: February 27
Indesign online